darukep

 

Büszkén mondhatom, hogy már lassan 15 éves szakmai tapasztalat van hátam mögött a szállítás és teherfuvarozás területén. A kezdetek-kezdetén, 1998-ban, még egy nyitott platós IFA tehergépjárművel kezdtem a fuvarozást. A probléma azonban az volt, hogy ez a típus nem rendelkezett daruval, így a rakodás során nagyban függtem a targoncástól, rakodóemberektől vagy épp a darustól. Ezért hogy még precízebb és hatékonyabb szolgáltatást tudjak nyújtani ügyfeleimnek, vásároltam egy darus teherautót. Ennek köszönhetően gyorsabban tudtam teljesíteni a megbízásokat és többé nem volt szükség külső segítségre a rakodás során. Így megbízóim nem csak időt, de pénzt is spórolhattak a szállítás során.

 

Mára már két önrakodó, darus teherautóval is állunk ügyfeleink rendelkezésre, melyek maximális teherbírása eléri a 6 tonnát. Emellet egy kisebb, 2,5 tonna összteherbírású, darus teherautó is megtalálható járműparkunkban, így a könnyebb és nehezebb terhek szállítása sem okoz problémát.

 

Annak ellenére, hogy a legtöbb megbízásunk a Budapest környékére korlátozódik, természetesen az egész ország területén állunk régi és új ügyfeleink rendelkezésére.

 

Az eltelt 15 évnyi kitartó és állhatatos munkának köszönhetően mára szerencsére már számos állandó megrendelővel is büszkélkedhetek, melyek között a kivállalkozás ugyanúgy megtalálható, mint a nagyvállalat, vagy éppen számos magánszemély, akik közül sokakkal mára már baráti viszony alakult ki közöttünk.

 

Egy-két referencia állandó ügyfeleim közül:

  • Bábel 91 Kft
  • Doka Kft.
  • Meva Rt.
  • Kész Kft.
  • Peri Kft.
  • Intermont Kft

 

Mint már írtam főleg Budapesten és környékén vállalunk megbízásokat, de persze ha kell bárhonnan és bárhova szállítunk az ország határain belül, viszont Budapesten kívülre történő szállítás esetén díjszabásunk km alapon történik. Árainkat mindig megpróbáljuk testre szabni az adott szállítmánytól függően.

 

Pontosság, gyorsaság és persze megbízhatóság, ha Önnek ezek fontosak egy szállítmányozási partner esetén, akkor keressen elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot ide kattintva.

 

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Értem!