Daruzás

Ha nehéz terhek szállításáról van szó válassza a Vincze Fuvart! Önrakodós teherautóinknak köszönhetően az áruk fel-és lerakodását is megoldjuk Ön helyett. Az építőiparban használatos áruk szállításakor az alaksorba, vagy az épület tetőtérébe történő építőanyagok mozgatását is könnyen megoldjuk tehergépjárműveink daruinak segítségével. Emellett egy ilyen tehergépjárművel, jobban mondva annak darujának köszönhetően, Ön nem kevés pénzt és persze időt spórolhat meg, hiszen nem kell külön darut rendelnie a fel-és lerakodás helyszínére, nincs szükség rakodómunkásokra, se targoncára, tehát Ön nem függ különböző külső tényezőktől.

 

 

Bérdaruzás (KCR)


berdaruzasHa szállításra nem, csak nehéz terhek, mondjuk építési területen történő mozgatására lenne szüksége, akkor is keressen minket bátran. Igény esetén lehetőség van az áruk kamionról történő átdaruzására is saját teherautóra. Ennek köszönhetően a szállítmányok a nagyobb autók által nehezen megközelíthető, szűkebb helyekre is könnyedén eljuttathatóak.

 

 

Ha egy építési területen a nehéz, raklapos építőanyagok nem a legoptimálisabb helyre lettek lepakolva, akkor bérdaruzás szolgáltatásunkat igénybe véve Ön oda mozgathatja át a nehéz terheket, ahol azokra pontosan szükség van. Ha igénybe venné bérdaruzás szolgáltatásunkat, akkor keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen egyedi árajánlatot, ide kattintva.

 

Autódaruk teherbírása

Daruzás fardarus Mercedes tehergépkocsival:

- max. kinyúlás: 7,5 m

- teljes kinyúlásnál teherbírás: 1,2 t

Daruzás nyakdarus Mercedes tehergépkocsival:

- max. kinyúlás: 7,5 m

- teljes kinyúlásnál teherbírás: 1,2 t

Daruzás nyakdarus Iveco tehergépkocsival:

- max. kinyúlás: 5,4 m

- teljes kinyúlásnál teherbírás: 920 kg

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Értem!