Szállítás

Ki lehet fuvarozó, ki dolgozhat a szállítás területén

 

Ha ma Magyarországon valaki fuvarozó, szállítási céget szeretne alapítani, annak három, az EU által előírt feltételnek kell megfelelni, akár belföldi, akár nemzetközi szállítmányozásról van szó. Az első feltétel a megfelelő hírnév. Ez azt jelenti, hogy a cég vezetője nem lehet büntetett előéletű, nem lehetett korábban olyan fuvarozási, a szállítás területén tevékenykedő cég vezetője, mely fizetésképtelenné vált, vagy nem lehetett vezetője volt olyan cégnek, mely elveszítette ezen fuvarozási engedélyét. A második feltétel a szakmai alkalmasság, mely azt jelenti, hogy a cég vezetőjének rendelkeznie kell belföldi árúfuvarozó-vállalkozói engedéllyel. Ezt az engedélyt csak igen komoly vizsgával lehet megszerezni, ahol többek között olyan témakörökben is otthon kell lennie a vizsgázónak, mint az adózás, munkaügyi ismeretek, gazdasági és pénzügyi ismeretek és a jog. A harmadik feltétel a megfelelő pénzügyi háttér, vagyis a vállalkozás rendelkezzen akkora forgótőkével, mellyel folyamatosan fenn tudja tartani működését és például az adó ,vám és egyéb járulékok fizetésével pontos és korrekt legyen, ugyanis a különböző állami szakhatóságok kiemelt figyelmet fordítanak hazánkban a szállítás területén tevékenykedő cégekre. Az itt leírtakból látszik tehát, hogy egy fuvarozó cég elindítása hazánkban sem könnyű az igen komoly feltételrendszer miatt, de a fokozott ellenőrzésre szükség van, hiszen a szállítmányozás gazdaságunk éltető eleme, így tulajdonképpen a közúti szállítás a nemzetgazdaság mozgatórugója.

 

 

Vincze Szállítás

 

A teherszállítást két, egyenként 12 tonna össztömegű, önrakodó (KCR) darus, Mercedes tehergépjárművel végezzük. Járműveink össztömegéből adódóan a főváros problémásabbnak számító kerületeibe is tudunk szállítani, hiszen ezen városrészekbe is rendelkezünk behajtási engedéllyel.

 

Zsaluk és ipari berendezés szállítás, esetleg konténer vagy raklapos termékek mozgatása. Számunkra egyik sem jelenthet gondot. A Vincze Fuvar sok éves tapasztalatának és járműparkjának köszönhetően, bármilyen típusú, kialakítású és méretű anyagot vagy gépet képes elszállítani, amely elfér 1 és 6 tonna közötti terhelhetőségű tehergépjárművei platóján.

 

 

Teherautóink plató paraméterei:

Fardarus Mercedes tehergépkocsi:

  • hosszúság: 5,15 méter
  • szélesség: 2,48 méter
  • max. terhelhetőség: 6 tonna
fardaru

Nyakdarus Mercedes tehergépkocsi:

  • hosszúság: 5,6 méter
  • szélesség: 2,46 méter
  • max. terhelhetőség: 6 tonna
nyakdaru

Nyakdarus Iveco tehergépkocsi:

  • hosszúság: 4,7 méter
  • szélesség: 2,23 méter
  • max. terhelhetőség: 2,5 tonna
Iveco

 

Hívjon bátran, vagy kérjen árajánlatot ide kattintva.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Értem!